våra tjänster

Stortavlor/Skyltmontage

Vi affischerar våra kunders budskap på stortavlor. Affischerna monteras i ett ramsystem utan klister och tål det oregelbundna väder som vi har i Sverige. Budskapen trycks på wellpapp och kan därför återvinnas efter kampanjens slut.

Foliering

Vi utför helfoliering, delfoliering och reflexdekor på enskilda fordon och hela fordonsflottor. Vi har utbildade montörer, grafiska designer och säljare som finns tillgängliga för att kunna ge bästa möjliga service till våra företagskunder.

Traxx – Kommunikationslösning för lastbilar

Traxx är ett patenterat ramsystem i aluminium med utbytbara vepor som sätts på lastbilar. Det används av företag som regelbundet och snabbt vill kunna byta motiv/budskap och därmed alltid  hålla sin kommunikation aktuell. Veporna monteras till en bråkdel av tiden och kostnaden jämfört med foliering. Vi rekommenderar att man använder ramsystemet på de lastbilar som har bäst räckvidd. Veporna kan återanvändas och är därför bra även ur miljöhänsyn.

Dekalering tåg

Vi dekalerar Västtågen i Västsverige genom att foliera dem utvändigt, samt märker upp dem invändigt med linjenätskartor, biljettfunktioner och liknande.